“Bij Futureprove werken de procesverbeteraars van de toekomst.”

Eefke de Kam, directeur Futureprove

Het Futureprove Concept

Futureprove slaat de brug tussen jonge talenten en succesvolle grote organisaties. In twee jaar tijd leiden wij trainees op tot gewilde professionals, mét Black Belt certificaat. Vanaf dag 1 krijgen ze verantwoordelijkheid met maximale begeleiding. Wij snappen namelijk heel goed dat toptalenten uitgedaagd moeten worden op hun eigen niveau. Dankzij onze begeleiding kunnen ze het ook écht waarmaken. Het ontwikkelen van jong talent en het versterken van de concurrentiepositie van onze klanten gaan daardoor hand in hand.

Onze droom? Dat alle productiebedrijven in Nederland starters de begeleiding geven die nodig is, zodat zij hun talenten direct kunnen inzetten en organisaties hun doelen behalen! En dat oud Futureprovers een waardevolle bijdrage leveren aan deze cultuurverandering, dankzij hun mindset die net even anders is.

Meer over onze visie? Bekijk onderstaande video.

Bedrijven

Futureprove your company

Extra capaciteit nodig? Wij schakelen snel in het maken van de juiste match tussen jouw vraag en onze trainees. Futureprovers worden begeleid door een senior Black Belt mentor die ook verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Logisch dus dat de trainees snel grote stappen voorwaarts zetten. Dreigt het beoogde resultaat in gevaar te komen? Dan sturen we direct bij. Zo zijn er geen verrassingen en worden alle doelen behaald.

Talenten

Futureprove yourself

Sta je te popelen om een verschil te maken in toonaangevende bedrijven? Een goede Black Belt word je door in de praktijk verbeterprojecten uit te voeren en steeds de leercirkel te doorlopen. Deze technieken passen we dus ook toe op jouw ontwikkeling. Hierdoor leer je snel en effectief om een goede professional te worden. Je gaat aan de slag met een mentor die met je meedenkt, zodat je vol vertrouwen mooie resultaten behaalt.

Mentoring

Mentoring door senior Black Belts

Gedurende elk project krijgt de trainee een mentor. Dit zijn ervaren verbeteraars, die een passie hebben voor het coachen van jonge talenten. Met de mentor bespreken de trainees de uitdagingen in het project, waardoor ze de juiste keuzes maken en bewuster leren van fouten. De mentor zorgt voor een balans tussen toegevoegde waarde voor de klant en de leerwinst van de trainee. Hij is katalysator, spiegel en vangnet in één. Uiteraard helpen de futureprovers elkaar onderling door intervisie en werkbezoeken.

Opleiding

Van G(r)een Belt naar Black Belt

Twee jaar. Vier trajecten. Vier bedrijven. In het eerste traject wordt de kennis van technieken voor continu verbeteren uitgebreid naar Lean Six Sigma Black Belt niveau. Trainees volgen een intensieve opleiding, die afgerond wordt met een theoretisch examen. In het tweede traject ligt de focus op projectmanagement en persoonlijke effectiviteit. In het derde en vierde traject volgen de modules verandermanagement en persoonlijk leiderschap. Alle kennis en vaardigheden passen de trainees meteen toe in hun projecten.

Wil je meer weten over onze trainingsweekenden? Bekijk onderstaande video.

De persoonlijke benadering en het koppelen van de juiste persoonlijkheid die past op mijn vraag, vind ik een onderscheidende factor: “creating a winning team!” Met deze aanpak in combinatie met het competente team als ondersteuning, ben je verzekerd van een resultaatgerichte aanpak en een goed resultaat.

CAMIEL PLOEGMAKERS, SITE LEAN DEPLOYMENT LEADER
FOKKER LANDINGGEAR